امور ملکی

مشاوره حقوقی آنلاین و حضوری 

در موسسه حقوقی طوبی

مشاوره حقوقی امور ملکی به چه معناست؟

با توجه به اینکه تهیه مسکن و در قدم بعدی هر گونه ملک، از دیرباز جزء اساسی‌ترین نیازهای بشر بوده است، ضروری می‌باشد آشنایی اولیه‌ای برای عموم مردم در رابطه با موضوعات ملکی ایجاد شود تا اقدامات لازم برای جلوگیری از اعمال سودجویانه در این عرصه حاصل گردد. معاملات ملکی از گذشته محل بسیاری از دعاوی بوده است. در بسیاری از موارد هر یک از ما آشنایان و اطرافیانی داریم که به نوعی درگیر یک ماجرا و دعوای ملکی هستند و بعضا زمان تشکیل و رسیدگی به پرونده برای چند سال به درازا کشیده است. لذا توصیه می‌شود جهت تسریع در کسب نتیجه مورد نظر در اولین فرصت با مشاور حقوقی حاذق در امور ملکی مشورت نمایید.

چرا مشاوره آنلاین با موسسه حقوقی طوبی؟

رضایت موکلین

پیشینه خوشنام و موفقیت آمیز و تلاش در راستای حفظ تداوم آن

تخصص وتعهد

دانش آکادمیک در کنار شجاعت، اعتماد، اطمینان پذیری و سلامت وکلا

مشاوره آنلاین و حضوری

ارتباط منظم و برنامه ریزی شده با وکلای مجموعه بدون اتلاف وقت و هزینه

تیم حقوقی خوش سابقه

دپارتمان های تخصصی حقوقی با حضور وکلای متبحر و مشهور

قوانین امور ملکی چیست؟

اگر بخواهیم تنها به بخشی از مواردی که زیرمجموعه امور حقوق ملکی قرار می‌گیرند و دعاوی آن‌ها در دادگاه‌های سراسر کشور مطرح می‌شود، اشاره کنیم، می‌توانیم “انتقال و فروش ملک غیر بدون اجازه مالک، دعاوی مربوط به سرقفلی، نکات خرید و فروش ملک، نکات کلی اجاره مسکن و ملک، تغییر کاربری، ” را نام ببریم. هر یک از این موارد در ذیل به اختصار معرفی شده‌اند. جهت مطالعه تفصیلی می‌توانید به بخش مقالات مراجعه بفرمایید.

انتقال و فروش ملک غیر بدون اجازه مالک

اگر فردی با علم بر اینکه صاحب مال، شخص دیگری است و بدون داشتن مجوز، اقدام به فروش آن مال منقول یا غیرمنقول کند، مرتکب جرم شده و مجازات سنگینی را در پی دارد. منظور از مجوز می‌تواند مدرکی باشد که نشان دهد فرد، وکیل یا وصی و یا ولی شخص دیگر است. ملک هم در این قاعده می‌گنجد و در صورت اثبات اینکه فرد از روی آگاهی اقدام به چنین عملی کرده است مجازات مخصوص خود را دارد.

تغییر کاربری

پس از گسترش حاشیه شهرها و تبدیل اراضی کشاورزی و باغ‌ها به اماکن مسکونی و تجاری در سال 1374 قانونی با عنوان “قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها” به تصویب رسید تا از تغییر کاربری این منابع جلوگیری به عمل آورده شود. اینکه این قانون تا چه حد به هدف خود نائل آمده و راه‌های دررو را در مقابل سودجویان سد کرده است، باید مورد بررسی قرار بگیرد. از موارد مرتبط با این موضوع می‌توان به جنگل‌خواری اشاره نمود که در سال‌های اخیر همواره مورد توجه بوده است.

دعاوی مربوط به سرقفلی

حوزه سرقفلی اماکن تجاری از جمله مواردیست که از پیچیدگی خاصی برخوردار می‌باشد. در واقع سرقفلی عبارت است از مبلغی که مالک علاوه بر اجاره‌بها از مستأجر دریافت می‌کند و مستاجر هم در زمان تخلیه می‌تواند این مبلغ را به نرخ روز از مالک بگیرد.. باید توجه داشت که بین سرقفلی و حق کسب و پیشه تفاوت وجود دارد. البته یکی از نکات مهم در بحث سرقفلی اماکن تجاری، توجه به قانون موجر و مستأجر مصوب سال 1376 می‌باشد.

نکات کلی اجاره مسکن و ملک

در تعریف ساده اجاره عقدی است که به موجب آن اجاره کننده یا مستأجر صاحب منافع عین مستأجره (ملک، شیء و یا هر مورد دیگری که بر سر آن قرارداد بسته شده است) می‌شود. از شروط صحیح بودن این عقد اختصاص زمان معین برای اجاره است؛ در غیر این صورت معامله باطل است و هیچ ترتیب اثری بر آن داده نمی‌شود. یکی دیگر از نکاتی که لازم است مورد توجه قرار بگیرد، نحوه استفاده مستأجر از عین مستأجره است بدین صورت که وی باید متعهد شود هیچ آسیبی به عین مستأجره نرسانده و به مالک ضرری وارد نکند.

نکات خرید و فروش ملک

یکی از نکات قابل بررسی در این عرصه، قراردادهای مرسومی است که در آژانس‌های املاک مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ این قراردادها شامل خلأهایی است که می‌بایست برطرف شوند. برای مثال در برخی از موارد فروش ملک، ضمن امضای قرارداد، بخشی از مبلغ طی شده به فروشنده پرداخت می‌گردد و خریدار متعهد می‌شود مابقی ثمن را در روز مشخصی مثلا روز انتقال سند بدهد. در صورتی که خریدار از پرداخت مابقی ثمن امتناع ورزد، فروشنده برای احقاق حق خود می‌بایست وارد مراحل قانونی شده و هزینه‌های دادرسی و… را بپردازد. در صورتی که با اضافه نمودن بند ذیل به قرارداد این موارد پیش نخواهد آمد.

“در صورت عدم پرداخت مابقی ثمن در روز محضر، فروشنده حق فسخ خواهد داشت”

اقدامات وکیل ملکی

یک وکیل حاذق می‌تواند در تمامی دعاوی مربوط به امور ملکی اعم از انتقال و فروش ملک غیر بدون اجازه مالک، ثبت املاک، نکات حقوقی پیش‌خرید ساختمان، بیع مال غیرمنقول، دعاوی مربوط به سرقفلی، نکات خرید و فروش ملک، نکات کلی اجاره مسکن و ملک، تغییر کاربری و بسیاری دیگر از موارد مربوط به این حوزه، موکل خود را همراهی کرده و نتیجه مطلوب را کسب نماید. وکلای موسسه حقوقی طوبی آمادگی لازم جهت شرکت در مسائل مربوط به حوزه ملکی را دارا هستند. پس از انجام مشاوره با وکلا از نقاط قوت خود و چگونگی بهره‌مندی از آن‌ها در دعاوی مورد نظر، مطلع خواهید شد.

همین الان، جلسه مشاوره حقوقی خود را تنظیم کنید.

آنلاین،حضوری، تلفنی

Loading...

پرونده های ملکی موسسه حقوقی طوبی

راهنمای سایت جهت انجام مشاوره:

راهنمای قدم به قدم تا شروع گفتگو با وکیل
انتخاب نوع جلسه مشاوره:

به صورت

حضوری، آنلاین، تلفنی

انتخاب موضوع:

کیفری، خانوادگی، تجاری، ملکی، پزشکی، سایبری، سایر

انتخاب وکیل:

امکان انتخاب توسط شما یا به انتخاب موسسه حقوقی طوبی

تعیین زمان جلسه:

از بین زمان های موجود، انتخاب نمایید.

پرداخت:

هزینه مشاوره را پرداخت کرده, ازوکیل مشاوره دریافت نمایید.

X