وکیل جرایم سایبری
مشاوره حقوقی آنلاین و حضوری
در موسسه حقوقی طوبی
قانون جرایم سایبری
پس از گستردگی تکنولوژی رایانه و متعلقات پیرامون آن در پنج دهه اخیر، به مرور زمان سوء استفاده از این بستر نیز شدت گرفت. بنابراین تمامی دولتها و کشورها به اقتضای سیستم حقوقی خود، به تدوین قوانین مربوط به این حوزه اهتمام ورزیدند. در کشور ما نیز کمیته مبارزه با جرایم رایانهای در سال 1381 به دستور رئیس قوه قضاییه تشکیل شد که از مهمترین اقدامات آن میتوان به تدوین لایحه مبارزه با جرایم رایانهای در سال 1384 اشاره کرد. از آن پس موسسههای حقوقی محل مراجعه مردم جهت پیگیری انواع مختلف جرایم سایبری شد.
چرا مشاوره آنلاین با موسسه حقوقی طوبی؟
رضایت موکلین
تخصص وتعهد
مشاوره آنلاین و حضوری
تیم حقوقی خوش سابقه
جرایم سایبری شامل چه مواردیست؟
آنچه که امروزه با نام جرایم سایبری یاد میشود شامل هفت دسته کلی میباشد:
1) جرایم سایبری با توصیف کلاسیک که همان جرایم سنتی میباشند که به کمک کامپیوتر رنگ و بویی مدرن به خود گرفتهاند مانند کلاهبرداری کامپیوتری، جعل کامپیوتری.
2) جرائم مربوط به محتوا: در این دسته حجم وسیعی از محتویات مستهجن به راحتی در اختیار عموم مردم قرار میگیرد مانند نشر اکاذیب، پورنوگرافی، توهین و افترا.
3) جرایم صرفا کامپیوتری: استفاده از دادههای محرمانه به وسیله شنودها، ویروسها و سایر دسترسیهای غیرمجاز.
4) جرایم ناقض مالکیت فکری: جرایمی در راستای زیر پا گذاشتن حقوق مولفین آثار ادبی و هنری و… .
5) جرایم تجارت الکترونیک: اعمال خلاف قانونی که در حوزه تجارت آنلاین به وقوع میپیوندد و صحت آن را مخدوش مینماید. 6) جرایم بانکداری و نشر الکترونیکی: مانند پولشویی که در سالهای اخیر با گسترش عملیات بانکی در بستر اینترنت رو به افزایش میرود.
7) جرایم حمایت از داده: افرادی که با انتشار اطلاعات شخصی و مرتبط با زندگی خصوصی، حریم خصوصی دیگران را نقض میکنند.
مسئولیت کیفری در فضای مجازی
در فرهنگ فارسی معین مسئولیت به معنای “مسئول یا موظف به انجام کاری” و مسئول نیز در بُعد فاعلی به معنای کسی که فریضهای بر ذمه دارد که اگر بر آن عمل نکند بازخواست شود تعریف شده است. با این وصف حقوقدانان در تعریف مسئولیت کیفری، آن را “تعهد به پاسخگویی به نتایج ارتکاب اعمال مجرمانه یعنی تحمل مجازات تعیین شده برای آنها” میدانند. یکی از نکات مهمی که در تعامل با فضای مجازی و شبکههای اجتماعی وجود دارد و میتواند عواقب گوناگونی را در پی داشته باشد، این است که بسیاری از مردم رفتارهای ناهنجاری را در این بستر از خود نشان میدهند که در فضای واقعی حاضر به پذیرش و انجام آن نیستند. در صورتی که عواقب این رفتارها در فضای مجازی و واقعی تفاوت چندانی ندارد و در هر دو حالت مسئولیت کیفری جدی به همراه دارد و میتواند افراد را تحت تعقیب قرار دهد.
حقوق و جرایم سایبری
اگر بخواهیم تنها به یکی از این موارد اشاره کنیم، میتوانیم انتشارکامنت با محتوای غیراخلاقی ذیل پست افراد دیگر را نام ببریم. برای مثال فحاشی، کامنت گذاری در پستهای سیاسی، توهین به افراد و… ؛ که همگی این موارد طبق قانون مجازات اسلامی، تعزیرات و جرایم رایانهای قابل مجازات هستند. در موارد مشابه لایک کردن بعضی از پستها و فوروارد نمودن آنها نیز میتواند دردسرساز شود. به عنوان نمونه فردی که پستهای یک کانال سلطنتطلب را بازنشر میدهد شاید در فضای واقعی هیچ وقت خود را در موقعیت تبلیغ علیه نظام قرار نمیداد.
اقدامات وکیل سایبری
یک وکیل حاذق میتواند در تمامی دعاوی مربوط به امورسایبری موکل خود را همراهی کرده و نتیجه مطلوب را کسب نماید. وکلای موسسه حقوقی طوبی آمادگی لازم جهت شرکت در مسائل مربوط به حوزه سایبری را دارا هستند. پس از انجام مشاوره با وکلا از نقاط قوت خود و چگونگی بهرهمندی از آنها در دعاوی مورد نظر، مطلع خواهید شد.
همین الان، جلسه مشاوره حقوقی خود را تنظیم کنید.
آنلاین،حضوری، تلفنی
پرونده های سایبری موسسه حقوقی طوبی
معرفی وکلای طوبی
راهنمای سایت جهت انجام مشاوره:
راهنمای قدم به قدم تا شروع گفتگو با وکیل
انتخاب نوع جلسه مشاوره:
به صورت
حضوری، آنلاین، تلفنی
انتخاب موضوع:
کیفری، خانوادگی، تجاری، ملکی، پزشکی، سایبری، سایر
انتخاب وکیل:
امکان انتخاب توسط شما یا به انتخاب موسسه حقوقی طوبی
تعیین زمان جلسه:
از بین زمان های موجود، انتخاب نمایید.
پرداخت:
هزینه مشاوره را پرداخت کرده, ازوکیل مشاوره دریافت نمایید.