تنظیم و ارائه اظهارنامه
تنظیم اظهارنامههای مالیاتی، ارزش افزوده، تخلیه ملک، تصرف عدوانی و… در موسسه حقوقی طوبی
اظهارنامه حقوقی چیست؟
به طور کلی میتوان اظهارنامه را چنین تعریف کرد: اظهارنامه عبارت است از اظهار و بیان مطالب به شکل رسمی و قانونی، به عبارت دیگر در صورتی که فردی از دیگری مطالبات و یا اظهاراتی راجع به معاملات و تعهدات داشته باشد، قبل از اقامه دعوی در دادگاه اظهارات خود را در رابطه با معاملات و تعهداتش به طور رسمی به وی برساند. به بیان دیگر ارسال اظهارنامه یک درخواست رسمی است اما بدون حضور در مراجع قضائی که اگر اظهارشونده به خواسته متقاضی ترتیب اثر ندهد از طریق قضائی پیگیری خواهد شد. با توجه به این تعریف، اظهارنامه آخرین فرصتی است که مدعی در اختیار طرف مقال قرار میدهد تا به مسئولیتهایی که متوجه اوست عمل کند.
چرا موسسه حقوقی طوبی؟
رضایت موکلین
تخصص وتعهد
مشاوره آنلاین و حضوری
تیم حقوقی خوش سابقه
تنظیم اظهارنامه
یکی دیگر از متون قضایی که در موارد بسیاری میتواند مورد استفاده قرار بگیرد، اظهارنامه است. بعضی از مواقع، فردی که خود را نسبت به امری مُحق میداند، پیش از اینکه برای اقامه دعوا اقدام کند، به صورت شفاهی درخواست خود را به طرف دیگر ارائه میدهد تا در صورت امکان بدون صرف هزینههای مالی و زمانی، به مقصود خود دست یابد؛ اما این مطالبه شفاهی میبایست به صورت کتبی نیز ثبت گردد تا در مراجع قضایی قابل اثبات باشد. بنابراین شخص مدعی ملزم است مطالبه خود را در قالب اظهارنامه تنظیم نموده و برای مخاطب خویش ارسال نماید. رعایت تمامی نکات حقوقی در روند تنظیم و تدوین این متن قضایی، امریست که موجب میشود اظهارنامه بدون نقص و ایراد در تمامی مراجع، قابل استناد باشد. فلذا توصیه میشود نگارش این متن را به وکیل یا مشاور حقوقی بسپارید.
ضرورت تنظیم اظهارنامه
البته در برخی از شرایط ارسال اظهارنامه از طرف خواهان، پیش از اقامه دعوی ضروری میباشد. برای مثال میتوان به حالتی اشاره نمود که مکانی را با قید مدت زمان معین، به شخص امینی مانند سرایدار، خادم، کارگر و… بسپاریم و پس از گذشت زمان آن شخص از بازپس دادن مکان خودداری نموده و ممانعت ورزد. در این شرایط مدعی (شخصِ صاحب مکان) ابتدا میبایست اظهارنامهای تنظیم نموده و خواسته خود را به طرف مقابل برساند. در صورتی که شخص امانتدار طی 10 روز از زمان ابلاغ اظهارنامه، محل مورد نظر را تحویل ندهد، متصرف عدوانی شناخته میشود و مدعی میتواند طرح دعوی نماید که بدون رعایت تشریفات و البته خارج از نوبت بدان رسیدگی میشود. جهت اطلاع از سایر موارد مشابه میتوانید با وکیل حقوقی مشورت نمایید.
ممانعت از ارسال اظهارنامه
در مقابل شرایط مذکور، در برخی از مواقع به هیچ وجه نباید برای طرف مقابل اظهارنامه ارسال شود. چراکه ممکن است طرف دعوی نسبت به طرح دعوی هشیار گردد و با انجام اقداماتی حقوق مورد ادعای خواهان را پایمال کند. مثلا در پروندهای که خواهان با هدف دریافت مبلغ طلب خود، درخواست توقیف اموال طرف مقابل را دارد، در صورت ارسال اظهارنامه فرد بدهکار از روند پرونده آگاه شده و ممکن است در جهت فروش، انتقال و مخفی نمودن اموال خود برآید. از طرف دیگر نحوه تکمیل مطالب اظهارنامه نیز بسیار مهم میباشد. چراکه گاهی مدعی به صورت ناخواسته اطلاعاتی را در اختیار طرف دیگر قرار میدهد که ممکن است در مراجع قضایی علیه خود او استفاده شود. بنابراین بهتر است قبل از ارسال اظهارنامه با مشاور حقوقی مشورت به عمل آورید.
اقدامات وکیل حقوقی
یک وکیل حاذق میتواند در تمامی موارد مربوط به دادخواست اعم از تشخیص موقعیتهای استفاده از اظهارنامه یا عدم استفاده از آن، جزئیات مورد استناد در مراجع قضایی و بسیاری دیگر از موارد مربوط به این حوزه، موکل خود را همراهی کرده و نتیجه مطلوب را کسب نماید. وکلای موسسه حقوقی طوبی آمادگی لازم جهت شرکت در مسائل مربوط به این حوزه را دارا هستند. پس از انجام مشاوره با وکلا از نقاط قوت خود و چگونگی بهرهمندی از آنها در دعاوی مورد نظر، مطلع خواهید شد.
همین الان، جلسه مشاوره حقوقی خود را تنظیم کنید.
آنلاین،حضوری، تلفنی
پرونده های موسسه حقوقی طوبی
معرفی وکلای طوبی
راهنمای سایت جهت انجام مشاوره:
راهنمای قدم به قدم تا شروع گفتگو با وکیل
انتخاب نوع جلسه مشاوره:
به صورت
حضوری، آنلاین، تلفنی
انتخاب موضوع:
کیفری، خانوادگی، تجاری، ملکی، پزشکی، سایبری، سایر
انتخاب وکیل:
امکان انتخاب توسط شما یا به انتخاب موسسه حقوقی طوبی
تعیین زمان جلسه:
از بین زمان های موجود، انتخاب نمایید.
پرداخت:
هزینه مشاوره را پرداخت کرده, ازوکیل مشاوره دریافت نمایید.